Ben ik dan nu mijn kanon kwijt?

Transformatie is zeg maar echt mijn ding. Understatement. Het is mijn leefstijl. Niet voor niets ben ik door verslaving gegaan. Door depressie heen. Door een angststoornis. Door een eetstoornis, afkicken en clean worden heen. Om het uit te dragen. Te helpen. Een verschil te maken.
31/05/2023
LOGO_MET_ONDERSCHRIFT_DONKER

Transformatie is zeg maar echt mijn ding. Understatement. Het is mijn leefstijl.

Niet voor niets ben ik door verslaving gegaan. Door depressie heen. Door een angststoornis. Door een eetstoornis, afkicken en clean worden heen. Om het uit te dragen. Te helpen. Een verschil te maken.

Ik zeg heel bewust ‘er door heen’ want er is voor mij geen andere weg. Ik kan er lafjes tegen aan tikken, of er om heen proberen te huppelen. Proberen het te overstijgen zonder confrontatie of acceptatie, maar dat is niet hoe het voor mij werkt.

Ik beuk er graag liefdevol doorheen. Pak het met beide handen aan.

En dat liefdevol beuken vanuit hoge trilling maakt mij goed in wat ik doe. Mijn drive. Empathie. Kunnen doorzien en uitzoomen. Helderzien, voelen & weten. En dan genadeloos (vanuit liefde) prikken precies op de zere plek, in de belemmeringen wroeten of de entiteit bij z’n lurven pakken en hem de toestemming te ontnemen om te blijven klootviolen.

Ik heb in de Transformatiewereld de bijnaam: ‘het Kanon.’

Mijn ego vond dit natuurlijk geweldig.

En dat mocht goed gespiegeld worden vond het Universum. Want ik werd zwanger. En alle hormonen en bekkenpijn, de vrouwelijke belichaming, het dragen van mijn dochter, dwongen mij liefdevol tot vertraging.

Vertragen…? Sorry wat?

Mijn kanon kwam stil te liggen. Beetje verstoffend in een hoekje.

Ik zit dus al 15 maanden in vertraging. Iets met 9 maanden op, 9 maanden af.

Slik. Oef. Auw.

En vlak voordat de afgelopen retraite begon hier op Terra Nova, mijn eerste sinds september en de bevalling, werd ik ineens zenuwachtig.

Ben ik in die vertraging dan nu mijn kanon kwijt?

Ik vond het echt even heel spannend.

Wat als al deze vertraging mijn kanon vermoord heeft?

Maar gelukkig. Het kanon werkt nog. En eigenlijk, nu ik moeder ben, heeft het kanon toegang tot een veel breder werkveld. De vertraging geeft meer ruimte voor detail.

Het kanon moest even gepolijst worden. Het buskruit vervangen en de oude restjes eruit geborsteld. Het had even wat tijd nodig om op te warmen.

Maar de afstemming van Transformatie-ammunitie is nu wat verfijnder. Het kanon kan beter richten. Dieper penetreren door het verbreden van het veld.

Ik ben ook weer veel dieper mijn systeem ingezakt. Het is niet niks… Een heel mensje creëren en op de wereld zetten.

Dus hoppa! Daar gaan we weer. Met volgende week de aller laatste Transformatie Retraite hier op Terra Nova.

En vanaf September weer door met mijn praktijk en alle andere nieuwe dingen in het verschiet.

Met mijn Transformatie kanon onder m’n arm de volgende stappen zetten.

Het wordt zo leuk. En magisch. En gezellig.

Transformatie is een leefstijl, en daarin bewegen is het mooiste wat er is.

Liefs,
Bir