Ik ben…

Birgit

Mama van Lien. Partner van Lars. Mijn guilty pleasure? Helemaal alleen zijn en schaamteloos genieten van niemand die mij nodig heeft onder het genot van chocolade en een Disney Classic.

Energiewerker

Het diep in mijn eigen schaduw duiken heeft mijn leven gered, en het is mijn missie om dit met andere delen. Transformatie is een lifestyle en leidraad in mijn leven geworden. Dat wat ik overbreng is doorleefd. Ik heb een lange weg afgelegd om het leven te kunnen leven wat ik nu heb. Schaduwwerk en Overgave zijn onmisbaar. Kwetsbaarheid evenmin. En daar nodig ik mensen toe uit.

Coach

Als Healer, Coach en Energiewerker benut ik meerdere talenten om patronen te doorbreken, innerlijke strijden te shiften en ik doorzie met scherp oog waar de pijnpunten zitten. Het healerschap is onderdeel van mijn passie en ik heb een groot aantal retraites en workshops in Nederland & Frankrijk (Terra Nova) gefaciliteerd vanuit waar zo’n plus tweeduizend sessies.

Zangeres

Naast Coach ben ik ook zangeres. In het multidimensionale werk ik nauw samen met wat zich aandient in het veld. Ik vertolk via mijn stem de helderziendheid en tevens de boodschappen en energie uit andere dimensies. Diep rakende Sound Healings & Licht- Activaties zijn onderdeel van wat ik doe en doorkrijg. 

Doorbreekster van Taboe’s

Ik onderscheid me door het faciliteren van diepgaande transformatieprocessen, zowel in een groep als individueel, zonder een blad voor m’n mond. Diepgang en heling met een rauw maar liefdevol randje. Ook ben ik niet angstig om onderwerpen aan te kaarten waar liever niet over gesproken wordt. Ik schrijf pittig en eerlijk, deel open en bloot over mijn eigen struggles, ook al zijn de onderwerpen nog niet passend in deze maatschappij. Ik hou ervan de huidige status quo op te schudden.

Verslavingsexpert

Dat ik vroeger te diep in het glaasje heb gekeken is een understatement. Na bijna 16 jaar verdwaald te zijn geweest in verslaving aan drugs, alcohol, seks en struggelen met een eetstoornis besloot ik dat het genoeg was. Ik heb mezelf ingecheckt in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika en heb mijn leven radicaal omgegooid. Na een periode van 2,5 jaar intensief herstellen kwam ik in aanraking met Transformatief werk. Toen kon ik echt gaan helen. Ik heb alles aangegrepen wat voor handen lag. Nu kan ik uitdragen waar ik zelf zo diep in heb gezeten.

Vrouw

Dit leven omarmen als vrouw, moeder en geliefde, en daar balans in te houden, sta ik middenin. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin, maar ook staat ruimte voor mezelf nemen hoog op mijn lijst. Al jaren struin in samen met mijn hond de bossen door en kan ik intens genieten van een heet cacaotje. Ik ben verliefd op mijn kind, heb een liefde voor het ontdekken van Tantra en ik hou van diepe gesprekken en seks.

Meer weten?

Ik inspireer en deel over mijn werk & leven op Instagram.