Light singing sound healing live

een massage voor je ziel

Light Singing en Sound Healing
zorgen ervoor dat:

Spanning, onrust en chaos weg smelten.

Je hart weer opent en spiegelt hoeveel liefde je in je hebt.

Er weer evenwicht komt en rust in je hoofd, hart en buik.

Jij je weer verbonden voelt met jezelf en alles om je heen.

Een diep vertrouwen zich terug nestelt in jou.

Light singing sound healing live

Wat ga jij ervaren tijdens deze Live Sound Healing?

– Spanning ebt weg
– Pijn lost op en verdwijnt
– Gedachten transformeren
– Je komt vrij van druk en mentale stress

Je maakt de beweging van angst naar liefde, van chaos naar stilte, van moeten naar mogen. De Live Sound Healings staan in het teken van je frequentie verhogen en het loslaten van lage trilling.

Lage trilling is energie die in je zit die niet opbouwend is maar destructief. Het houdt patronen en ongewenst gedrag in stand.

 

Light_Singing_Live in concert

Wil jij aansluiten bij een live sound healing?

Er zit veel zwaarte in het collectief, vooral voor mensen die empathisch en gevoelig zijn, kan dat voelen als een last. We beginnen ons onderdrukt en depressief te voelen, vergeten te genieten en dragen de wereld op onze schouders.

Het is tijd om te genieten, te ontspannen en weer herenigd te worden met alle liefde die in ons zit. Terug naar Heelheid.

Wat is light Singing
voor mij

Het is mijn droom om over de hele wereld de frequentie te verhogen met mijn muziek en stem. Door te dringen tot het diepste van iemands ziel.

In het multidimensionale werk ik nauw samen met wat zich aandient in het veld. Ik vertolk via mijn stem de helderziendheid en tevens de boodschappen en energie uit andere dimensies.

Diep rakende Sound Healings & Licht- Activaties zijn onderdeel van wat ik doe en doorkrijg. Ik ben een kanaal voor wat er al is. Ik geef door.

LightSinging_Overbirgit
Review_Lars_Orson

Lars Orson

“Wat Birgit doet met haar stem en de muziek die ze maakt is niet in woorden te omschrijven. Dat moet je meemaken en voelen, dan gebeuren er wonderen. En dat zeg ik niet alleen omdat ze mijn vrouw is…”

Favicon

Marie-Jose

“Birgit heeft een prachtige zangstem waarmee zij mij door haar klanken en Light Singing direct meeneemt naar een andere dimensie. Ik zou bijna zeggen; het is betoverend mooi. Wat een openbaring!”

FAQS

Komen er nog meer Live Sound Healings in de agenda?

Ja. Houdt de agenda in de gaten voor data in het najaar van 2024.