Transformatie

Ontdek hoe snel jij kunt veranderen, Wanneer je jouw schaduw durft aan te kijken. IK LAAT je zien Waar je toe in staat bent.

Herkenbaar?

Voel je dat je vastzit in een patroon waar je maar niet uit lijkt te komen?

Heb jij het idee dat je last hebt van sluimerend of verborgen trauma?

Verlang je naar verandering, maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken?

Wil je jezelf bevrijden van alles wat je tegenhoudt en weer vrij kunnen leven?

Ik heb verschillende tools, events en retraites om jou hierbij te helpen.

Aanbod

LOGO_ZONDER_ONDERSCHRIFT
Aanbod_1-1 sessie

1:1 transformatie sessie

Ga tijdens een individuele sessie met mij de diepte in. We gaan naar de kern van waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven. De manier waarop we te werk gaan is helemaal afhankelijk van wat jij inbrengt, de energie en de sessie zelf. Ik neem je mee in mijn eigen unieke wijze om de pijn in jou bloot te leggen en te transformeren.

Wil jij een doorbraak? En ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen in een 1:1 sessie? Neem dan contact met mij op via Whatsapp. Voor algemene vragen, kijk bij de FAQ’s onderaan de pagina.

Aanbod_womans energy

In Woman’s Energy –
Vrouwencirkel

In Women’s Energy is een Transformatieve VrouwenCirkel waar jij als vrouw de ruimte krijgt om je eigen verhaal te delen, ervaring van andere vrouwen te horen en de verbinding met je eigen wijsheid te herstellen.

De healing in deze Cirkel is erop gericht om de schaduw van het vrouwelijke in jou te helen. In de kwetsbaarheid, omringd met alleen vrouwen, is het vermogen tot jouw heling het grootst.

Elke samenkomst is weer anders waardoor er elke keer weer iets anders aan bod komt om te Transformeren.

In Women’s Energy is een intieme vrouwencirkel van +/- 3 uur. Locatie: Heart House in Bussum.

Bekijk snel de agenda voor de eerst volgende datum!

Review_Carlijn_Jaanen

Carlijn Jaanen

“Met de nodige humor prikt Birgit dwars door alle weerstand heen. Ze is ‘spot on’ en wist mij tijdens haar sessies te confronteren op thema’s waarvan ik dacht dat ik die al opgeschoond had. Ze weet feilloos toch nog dat laagje dieper te raken.”

Review_Kim_Sitareh

Kim Sitárih

“Tijdens een In Women’s Energy ben ik door Birgit begeleid en daar is niks zoetsappigs aan. Ik heb recht aangekeken wat er was, wat ik wilde veranderen en waar ik naar verlangde. Het brengt je in verbinding met datgene wat nodig is. De dagen erna heb ik allerlei genezingsreacties ervaren. Ik word daar blij van!”

Review_Sophia_vanderborg

Sophia van der Borg van Venwolde

“De combinatie van haar vrouwelijk weten, stemexpressie, humor en de ‘cut the bullshit’ doortastendheid maken Birgit écht bijzonder. Ik voel mij dankbaar dat ik dit al meerdere keren heb ervaren. Tijdens mijn laatste Exclusive in oktober 2023 was ze ‘leader of the pack’ waarbij ze iedereen zo liefdevol door zijn of haar proces leidden. Wonderlijk mooi.”

Birgit &

Logo_Bridgeman_zwart
Transformatie-Exclusive

TRANSFORMATIE RETRAITE:

Retraite_Exclusive

Ga tijdens deze retraite op ongeëvenaarde wijze in contact komen met Transformatie. Transformatie in jezelf, van jezelf en met jezelf.

Deze Exclusive is ontwikkeld voor jou om, in samenwerking met de groep, jouw persoonlijke processen aan te gaan. Jezelf op een diepe laag aan te kijken. Om in Exclusieve sfeer en door professionele en persoonlijke begeleiding jezelf op te schonen, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Meer informatie & aanmelden via de website van Bridgeman.

BMS

Body, Mind en Soul –
Free Online Challenge

Maak jij écht de keuzes die je gelukkig maken? Laat je de zorg voor anderen makkelijk los? Voel jij je onafhankelijk en sterk?

Jij bestaat uit een een lichaam, een geest en een ziel. Net als je fysieke lijf, hebben ook je andere delen voeding nodig, om in optimale staat te zijn.

Ervaar met deze gratis meditatie challenge wat er gebeurt wanneer je jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam aandacht geeft. Versterk de één en je versterkt ze allemaal… Ervaar de magie van volle verbinding met jezelf.

Meer informatie & aanmelden via de website van Bridgeman.

Waarom ik mij onderscheid van de rest?

Ik onderscheid me door het faciliteren van diepgaande transformatieprocessen, zowel in een groep als individueel, zonder een blad voor m’n mond. Diepgang en heling met een rauw maar liefdevol randje.

Ook ben ik niet angstig om onderwerpen aan te kaarten waar liever niet over gesproken wordt. Geheimen, ongewenste energie en verstopte pijn breken we open. En daar vindt de heling plaats.

Transformatie_Birgit

Ben jij klaar voor verandering?

Laat mij je helpen om je volledige potentieel te ontdekken en een leven te creëren waarin je echt kunt bloeien.

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

FAQS

Kan ik, of mijn bedrijf, jou inhuren om Transformatie events / sessies / retraites te geven?

Ja dat kan. Er zijn eindeloze mogelijkheden met Transformatief werk, ook voor jouw groep. Wil je mij inhuren of meer informatie met wat ik hierin voor je kan betekenen? Stuur dan een email naar info@birgitchristine.com.

Hoe lang duurt een 1:1 sessie?

Ongeveer 2 uur.

Waar zit jouw praktijk?

In Heart House in Bussum. Lees hier alle informatie over hoe daar te komen en gratis parkeren.

Wat zijn de kosten van een 1:1 sessie?

De sessie is €250,00 ex btw op factuur. Wil je weten op welke manieren je kunt betalen? Neem dan contact met mij op via Whatsapp!

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik bij jou een sessie doe?

Of je nu een Sound Healing, een 1:1 sessie of een retraite bij mij volgt, het is altijd goed om jezelf daarna tijd te geven om bij te komen. Plan de rest van de middag vrij of neem een extra vrije dag na het volgen van een retraite.

Geef jij ook (langdurige) trajecten?

Mijn talent zit in het doorbreken van pijnpunten en patronen. Kort en krachtig confronteren en spiegelen. Ik doe maximaal 2 à 3 sessies per persoon. Voor een langdurig traject zijn er veel andere goede Transformatief coaches beschikbaar die je kunt vinden op de website van Bridgeman. Wil je nu meteen een tip voor iemand die langer met jou de diepte in kan? Kijk dan op www.larsorson.com.

Komen er nog meer data in de agenda?

Ja zeker. In Women’s Energy en de Light Singing/ Sound Healing events geef ik een paar keer per jaar. 

Wat is het verschil tussen de Exclusive retraite en de Experience retraite?

In de Exclusive retraite is de aandacht wat meer gericht op het persoonlijke thema/issue wat je inbrengt. Bij de Experience werken we aan de collectieve thema’s van de groep. De Experience is perfect voor wanneer je wat nieuwer bent in Transformatief werk en dit graag in een groep wilt gaan ervaren. Maar ook wanneer je al een Exclusive hebt gedaan en je een onderhoudsbeurt nodig hebt. De Exclusive gaat dus dieper in op trauma’s en issues die je inbrengt. Ook heb je meer privacy, lig je met max 1 iemand op een gedeelde kamer en altijd een ensuite badkamer en toilet. Ook de locatie en prijs zijn verschillend. De keuze is aan jou!

Kan ik meer informatie vinden over wat de retraites inhouden?

Alle informatie over de retraites kun je vinden op de website van Bridgeman. Heb je daar niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een mail naar info@bridgeman.nl met je vraag!

Ik ben opzoek naar Mannenwerk en Mannencirkels, geef jij ook sessies aan mannen?

Mijn 1:1 sessies zijn voor iedereen en ook de retraites zijn gemengd. Voor meer informatie met betrekking tot exclusief mannenwerk en mannencirkels kun je terecht bij Lars Orson (bijv. door hem te mailen).